Σχετικά με εμάς
Construction Plastering
Γυψοσανίδες - Κατασκευές - Ηράκλειο Κρήτης

 

Η εταιρεία μας Construction Plastering η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στην οδό Παπαναστασίου 50 δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο της γυψοσανίδας, των Θερμοπροσόψεων, των γύψινων κατασκευών και τον ινοσανίδων.

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε κατοικίες, καταστήματα αλλά και ξενοδοχειακές μονάδες δημιουργώντας για αυτούς μοναδικές και ξεχωριστές κατασκευές που ταιριάζουν και αναδεικνύουν τον χώρο τους.

Το προσωπικό μας αναπτύσεται συνεχώς ακολουθώντας τις νέες τάσεις στον τομέα της κατασκευής αλλά και της μόνωσης και σε συνδιασμό με την πολυετή εμπειρία καταφέρνει ένα υπέροχο τελικό αποτέλεσμα.

 

Γιατί εμάς

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι όλα πρώτης ποιότητας δοκιμασμένα να αντέχουν στις φθορές του χρόνου και να παραμένουν για πολλά χρόνια σαν καινούρια.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κρήτη προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όσο το δυνατόν οικονομικότερη τιμή είναι εφικτό.

Εγγυόμαστε το άρτιο αποτέλεσμα για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε έχοντας θέσει ως στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας.